Har du liten byst ?

Små bröst

Många kvinnor tycker att deras bröst är för små och önskar sig större bröst.  I dag kan kvinnor bli bedömda efter storleken på deras bröst. Att ha små bröst kan ofta vara kämpigt och bli till ett problem för många kvinnor. Men tänk på att det finns många män som tycker att små bröst är vackra. Innan du funderar på att försöka förstora dina bröst bör du fundera på om det verkligen gör dig lyckligare? Kanske ligger problemet på ett annat plan? Försök att vara nöjd trots att du kanske inte är helt nöjd med din figur. Lever du med en partner så kan du tala om ditt problem med bysten, kanske är din partner av en annan uppfattning! Så var nöjd med det du har och försök jobba på ditt självförtroende i stället för att sträva efter en perfekt byst.

bröstförstoring

Många kvinnor upplever även att en för stor byst belastar axla och rygg en hel del, så det finns även dom som vill ha det du har. Kvinnor med en stor hängig byst drabbas ofta av ryggproblem. Här kan du läsa mer om behandlingar mot ryggskott

Alla kvinnor har även olika förutsättningar för att lyckas med en naturlig bröstförstoring utan operation. Vissa kan ha lättare att få en vackrare byst genom motion och naturliga preparat. Har du en slapp bröstmuskulatur så kommer även dina bröst att hänga och förlora sin form. Så kom ihåg att träna musklerna så får du en bättre hållning och vackrare figur. Försök att hitta en träningsform som du tycker om! Då blir det lättare att träna. Har du förvana att träna och äta en god och varierad kost kommer du att må bättre.

Naturlig bröstförstoring

Innan du funderar på ett plastikkirurgiskt ingrepp kan en naturlig bröstförstoring vara lösningen. Här kan du läsa mer om större bröst 
Att välja en naturlig bröstförstoring innebär att du slipper genomgå den smärtsamma processen av en operation, men du kan uppnå samma resultat.
Men innan du funderar på  en bröstförstoring bör du fråga dig själv om det verkligen är nödvändigt? Blir du verkligen lyckligare med ?  Tror du att din relation blir bättre om du lyckas? Hänger verkligen allt på din byst?

Om du nu vill försöka att få en bröstökning  bör du först pröva övningar och naturliga produkter som kan ge en naturlig bröstförstoring  innan du funderar på en dyr bröstoperation.

Här ser du en video med en enkel övning som kan ge dig bättre hållning och hjälper dig att ge brösten ett lyft.

Med massage och olika bröstövningar kan du få större bröst utan operation.  Med övningar och massage får du även en bättre hälsa. vissa preparat säg öka din kupstorlek med upp till två storlekar, men frågan är om det verkligen är möjligt?

Vill du läsa mer om bra övningar och naturliga behandlingar  kan du besöka storrebrost-tips.se där finner du även gratis tips och bra information i ämnet.

En del kvinnor och män har problem med inåtvända bröstvårtor. Men nu finns det en naturlig behandling som kan hjälpa dig som lider av behandla inåtvända bröstvårtor .

En enkel och snabb kosmetisk lösning kan vara att skaffa en ny bh som hjälper brösten att få ett extra lyft. Det finns även inlägg som du kan köpa som hjälper till att skapa ett bättre djup. Men om du vill ha en permanent bröstförstoring bör du som vi tidigare har nämnt pröva en naturligt lösning utan operation. En bröstoperation kan kosta mellan 30000 kr till 60000 kr och har du otur kan du få problem med fula ärr och en del kvinnor får även nedsatt känsel i brösten. Ofta behöver du även justera bysten efter ett par år för ibland glider implantaten isär.

Hälsa och kost

Tänk även på att ditt midjemått kan hjälpa dig att få ett bättre utseende. En smal midja framhäver din byst. Val av bh är också viktigt för att framhäva bysten. Ofta  väljer kvinnor en mörk topp men tänk på att mörka plagg gör att din byst ser mindre ut. Så tvekar du mellan en ljus och mörk topp välj en ljus med en v urringning så kommer dina bröst att se större ut!

Ta hand om dig och tänk på att du duger som du är !

Så här skriver wikipedia om bröstförstoring.

bröstförstoring